ANIMALIS

Tečaj Animalis je dio edukativnog programa Škole prirodnog pokreta Marije Šćekić koji se održava u Zadru od 6.listopada 2017.godine. Program je kombinacija izometričkih vježbi za jačanje dubinskih mišića tijela sa elementima slow-motion kretanja i „animal flow“ vježbi za mobilnost, fleksibilnost, snagu, izdržljivost i neuromuskularnu komunikaciju. Vježbe se uglavnom izvode na podu i „u partnerstvu s podom“ a ruke, ramena, zglobovi ruku, butine i centar tijela glavna su meta ovog programa. Bitan aspekt je i učenje putujuće forme kretanja koja podrazumijeva izvođenje vježbi nalik na primitivno, urođeno kretanje životinja.

Cilj radionice je učenje pojma međusobne veze i transformacije pokreta tijela i svijesti polaznika pri izvođenju njemu prirodne, plesne sekvence.

Izometrički dio vježbi iz ANIMALIS programa, Marija Šćekić provodi u Republici Hrvatskoj od 2009.godine, kada je za potrebe plesača i plesačica Ansambla LADO prvi puta osmislila posebni set vježbi istezanja, mobilnosti, fleksibilnosti i jačanja tijela kao prevenciju od ozljeda u plesu.

Svi zainteresirani trebaju ispuniti prijavnicu.

RASPORED I CIJENA

2 x tjedno po 60 minuta
Mjesečna članarina: 400 Kn
Facebook Škole prirodnog pokreta i plesa.

GALERIJA

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10
×
HISTERIA NOVA MARIJA ŠĆEKIĆ NOVOSTI KONTAKT [EN]

ONLINE PROGRAM ŠKOLA PRIRODNOG POKRETA TEATAR NOVOG POKRETA VERTIKALNI PLES BIENNALE
NOVOG POKRETA